HSV kan al na drie minuten juichen na een doelpunt van Ruben Bugter.
HSV kan al na drie minuten juichen na een doelpunt van Ruben Bugter. Foto: Paul Stam

HSV periodekampioen, de Foresters verliest van concurrent

Sport

HEILOO - HSV is periodekampioen geworden in de 2e klasse zondag. De Foresters verloor van directe concurrent Stormvogels en is daardoor de koppositie kwijt. 

Periodekampioen
Koploper HSV wist het goede spel van dit seizoen in de 2e klasse zondag te belonen met het periodekampioenschap. Met overtuiging werd er zondag 19 november met 3-0 gewonnen van Meervogels. De thuisploeg kwam na drie minuten al snel op voorsprong door een doelpunt van Ruben Bugter. Later in de eerste helft liep HSV uit naar een 3-0 voorsprong door doelpunten van Siem Karels en Jelle van Haastrecht. In de tweede helft ging HSV wat behoudender spelen en kwam de 3-0 voorsprong niet meer in gevaar. Morgen speelt HSV in de 2e ronde van de beker thuis tegen SVW 27 om 20.00 uur. 

De Foresters verliest
Voor De Foresters stond er zaterdag 18 november een zeer belangrijke wedstrijd op het programma in de 3e klasse zaterdag. ‘De Egels’ moesten op bezoek bij de nummer twee en directe concurrent Stormvogels. Helaas kon Foresters de goede reeks niet voortzetten. De wedstrijd werd met 1-0 verloren waardoor Foresters is teruggezakt naar de tweede plek. De achterstand op koploper Stormvogels is slechts één punt. Morgen speelt de Foresters om 20.00 uur thuis in de 2e ronde van de beker tegen FC Aalsmeer.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant