Een mooi bloemenwerk in 1959.
Een mooi bloemenwerk in 1959. Foto: aangeleverd

70ste Bloemendagen van Limmen, datum definitief

LIMMEN - Het heeft er nog even om gespannen of de Bloemendagen van Limmen vervroegd moesten worden. De natuur laat zich immers niet temmen en zoals we allemaal kunnen zien, staat deze al volop in bloei. De hyacintenvelden zijn hier ook een goed bewijs van.

Maar we hebben goed nieuws. Dit weekend is er definitief besloten om de Bloemendagen te houden van zaterdag 20 april tot en met woensdag 24 april. Noteer de datum alvast in je agenda!

Dit jaar is extra speciaal, het is de 70ste editie van dit schitterende evenement. Een mijlpaal die we met z’n allen vieren. Dit jaar zien we ook de terugkeer van een oude prikploeg die opnieuw deelneemt, samen met gloednieuwe teams die zich hebben aangemeld. Het is echt een evenement voor jong en oud. Van lagere scholen tot het woonzorgcentrum, iedereen doet mee.

De geschiedenis van de Bloemendagen begon op zaterdag 19 april 1952. Maar liefst 72 jaar geleden vonden de eerste Bloemendagen plaats. Hoewel de mozaïekendagen in 2020 en 2021 door de coronatijd niet konden plaatsvinden, hebben de inwoners zich niet laten ontmoedigen. Vastberaden zijn alle vertrouwde prikploegen het jaar erop gewoon weer van de partij geweest.

Limmen gaat er weer een feest van maken. Niet alleen tijdens de voorbereidingen maar zeker ook tijdens de Bloemendagen zelf.

Houd onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Natuurlijk kun je ook alle informatie op onze website terugvinden: bloemendagenlimmen.nl