De kinderdagverblijven van Kits Oonlie zijn al helemaal in paassfeer.
De kinderdagverblijven van Kits Oonlie zijn al helemaal in paassfeer. Foto: aangeleverd

Pasen bij Kinderopvang Kits Oonlie

HEILOO - Nog even en dan is het weer Pasen! Op alle kinderdagverblijven van Kinderopvang Kits Oonlie kunnen de kinderen en de medewerkers weer genieten van een heerlijk(e) paasontbijt, -brunch of -lunch. De groepen zijn weer prachtig versierd met paastakken en paasknutsels, maar zal de paashaas dit jaar ook nog langskomen?

In de week van 25 maart komt de paashaas elke dag langs bij kinderdagverblijf Hoefsmid. Alle kinderen hebben de afgelopen weken samen met de medewerkers hard gewerkt aan het maken van een eigen mandje om de eitjes in te verzamelen. Dus nu maar hopen dat hij, net als vorig jaar, weer overheerlijke eitjes zal meenemen voor iedereen.  

Wilt u meer informatie over opvang bij Kinderopvang Kits Oonlie of een keer komen kijken op een van de vestigingen, neem dan contact op met de Centrale administratie. De Centrale administratie is dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur op 072-5323576. U kunt ook een e-mail sturen naar info@kits-oonlie.nl


Groei en Bloei zoekt tuinen!

HEILOO - Bij tuinclub Groei & Bloei wordt al hard gewerkt aan de planning voor de open tuinenweekenden. 

In de hele maand juni zullen tuinliefhebbers hun tuinen weer openstellen om mensen mee te laten genieten van hun stukje groen waar ze trots op zijn. Ieder weekend in een andere plaats. Voor bezoekers is het leuk om eens een andere tuin te bezoeken. Bent u of kent u iemand die met veel plezier een tuin verzorgt en in het weekend van 15 en 16 juni in Heiloo en Limmen uw tuin een of twee dagen wilt openstellen, neem dan contact op met de coördinator Open Tuinenweekend van Groei & Bloei: karin@wezepoel.nl Graag vertelt zij u meer over deze dagen.