Ga de strijd aan met jongeren tijdens het Groot Dictee.
Ga de strijd aan met jongeren tijdens het Groot Dictee. Foto: Nausikaä de Blaauw

Doe mee aan het Groot Dictee!

HEILOO - Woensdagmiddag 20 maart is het weer zover, het Groot Dictee (een initiatief van Stichting Trefpunt Heiloo) in Buk Buk. Naast gezellig en leuk ook vaak een uitdaging voor jong en oud. Stichting Jongerenwerk Heiloo verzorgt na het dictee een leuk en interactief programma zodat de jury de tijd heeft de dictees na te kijken.

Thema

De Boekenweek is van 16 tot en met 24 maart. Zoals altijd volgt het dictee het thema van de landelijke Boekenweek; dit jaar is dat ‘Bij ons in de familie’. De maker van deze ‘hoe-schrijf-je-dat-eigenlijk-wedstrijd’ is Robin Raven, gerenommeerd auteur van diverse jeugdboeken en werk voor volwassenen.


Doe mee!

Bent u een liefhebber van de Nederlandse taal? Dan bent u meer dan welkom om, tegenover een groep leerlingen van het PCC in Heiloo, uw kennis van de grammatica te testen.


Geen wedstrijd zonder mooie prijzen. De beste drie volwassenen en de beste drie leerlingen ontvangen elk een cadeaubon, een medaille en het boekenweekgeschenk van dit jaar, 'Gezinsverpakking' van de familie Chabot. Het boekenweekgeschenk en de pennen voor het dictee worden ook dit jaar aangeboden door Bruna Heiloo.


Waar en wanneer

Deelnemers zijn welkom in Buk Buk vanaf 13.15 uur. Het dictee start om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. U kunt u aanmelden bij organisator Stichting Trefpunt Heiloo via (072) 5331297 of via info@trefpuntheiloo.nl

Buk Buk, Pastoor van Muijenweg 12, Heiloo.

Bruna Heiloo, Heerenweg 67-69, Heiloo, bruna.nl/winkels

Het boekenweekgeschenk ontvangt u gratis bij aankoop van minimaal € 15 aan boeken.