Atelier de Trog.
Atelier de Trog. Foto: aangeleverd

Atelier de Trog en de Verhalenkamer zoeken vrijwilligers

HEILOO - Stichting de Buitenkans zoekt gastheren/gastvrouwen voor Atelier de Trog en de Verhalenkamer Willibrordus/VVV infopunt. Wees welkom op de oriƫntatiemiddag op zaterdag 23 maart van 14.00 tot 15.30 uur.

Landgoed Willibrordus in Heiloo is een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis. Of het nu eten is bij Keuken met Karakter, theedrinken en exposities bekijken in Atelier de Trog, deelnemen aan lezingen en exposities in de Verhalenkamer, voorstellingen in de Cultuurkoepel, voor iedereen is er wat te doen. Bijna al deze activiteiten draaien op vrijwilligers. Stichting de Buitenkans is daarom op zoek naar vrijwilligers voor De Verhalenkamer en Atelier de Trog.


Atelier de Trog

De Trog zoekt vrijwilligers voor de zaterdagen en zondagen van 11.00 tot 16.00 uur. Samen met andere vrijwilligers en de coƶrdinator heet je bezoekers welkom, leid je ze desgewenst langs de exposities en schenk je koffie, thee en fris en serveer je taart. Als je het leuk vindt kun je ook meehelpen met andere activiteiten rondom Atelier de Trog, zoals de lente- en zomerworkshops, NLdoet en de burenlunch in september.


Verhalenkamer

De Verhalenkamer zoekt vrijwilligers voor maandag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Je ontvangt bezoekers en groepen van bijvoorbeeld scholen en informeert hen over het landgoed, de huidige psychiatrie of over de bezienswaardigheden in de omgeving. Bezoekers kunnen in de Verhalenkamer ook landgoedproducten kopen. Je kunt ook meehelpen met de winkel, de steeds wisselende exposities in de Verhalenkamer en de organisatie van literaire avonden en herstelverhalen.


Heb je zin om een steentje bij te dragen op een prachtige locatie? Kom dan eens kijken tijdens de inloopdag.


Waar en wanneer

Zaterdag 23 maart van 14.00 - 15.30 uur.
Verhalenkamer Willibrordus, De Olvendijk 2a Heiloo.
Atelier de Trog: Bullaan 4 Heiloo (ingang tegenover de brandweer).