Heeft u de krant niet ontvangen? Bel ons dan donderdag russen 9.00 en 12.00 uur.
Heeft u de krant niet ontvangen? Bel ons dan donderdag russen 9.00 en 12.00 uur. Foto: aangeleverd

Geen Uitkijkpost ontvangen?

Laat het ons weten, wij bezorgen graag na!

HEILOO - Het is donderdagochtend op het kantoor van Uitkijkpost Media bv, de dag na het verschijnen van de krant. Om vijf over negen gaat de telefoon. Bij het horen van de naam aan de andere kant van de lijn, vult een collega direct haar adres aan. Deze dame belt helaas al enkele donderdagen achter elkaar om te melden dat ze woensdag geen Uitkijkpost heeft ontvangen. 

De dame in kwestie vindt het heel vervelend dat ze ons al weken achter elkaar belt om te klagen dat ze geen krant heeft ontvangen. Wij zien dat echter anders. We zijn heel blij dat mevrouw de moeite neemt om ons te laten weten dat ze geen krant heeft ontvangen. Want helaas is dat de enige manier waarop wij weten dat de krant niet is bezorgd. In een overzicht houden we keurig bij wie er gebeld heeft. We noteren straat en huisnummer en aan het einde van de week gaat het lijstje naar Rodi Verspreiding. Bij de meldingen die we op kantoor hebben ontvangen, proberen we op donderdag de krant zelf na te bezorgen.

De bezorging van de Uitkijkpost wordt voor ons verzorgd door Rodi Verspreiding. De afspraak is dat zij de krant op woensdag bezorgen, met een uitloop naar donderdagochtend wanneer de woensdag wegens omstandigheden niet haalbaar is. Op dit moment loopt er in veruit de meeste wijken een bezorger om uw Uitkijkpost netjes te bezorgen. Maar helaas gaat het niet altijd goed. In dat geval vragen wij u om uw bezorgklacht op donderdag voor 12.00 uur bij ons te melden. Wij doen dan ons uiterste best om de krant op donderdagmiddag na te bezorgen. Soms ontvangen we al op woensdagmiddag een mail met een bezorgklacht. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de krant woensdagavond wordt bezorgd, dus soms is het ook gewoon nog even geduld hebben.


Heeft u de krant niet ontvangen?

Laat het ons dan weten via een e-mailbericht naar administratie@uitkijkpost.nl (o.v.v. uw straat en huisnummer) of bel 072-5330175. Doet u dit voor 12.00 uur donderdagochtend, dan doen wij ons uiterste best om de krant op donderdagmiddag na te bezorgen. Alleen als u ons laat weten dat u de krant niet heeft ontvangen, kunnen we het oplossen. 

Heeft het wel zin om een bezorgklacht te melden? Jazeker! Laatst belde op donderdagochtend een mijnheer. Ook hij had al een aantal weken gebeld omdat hij de krant niet kreeg. We wilden zijn adres al opschrijven, maar dat hoefde niet want hij had goed nieuws: na weken geen Uitkijkpost, had mijnheer de krant nu weer netjes op woensdag ontvangen. Dat kan dus ook! Natuurlijk zijn er ook gevallen waar het langer duurt, maar ook dan geldt: de aanhouder wint. Dus: blijf ons vooral bellen of mailen als het nog niet vlekkeloos verloopt. Nogmaals: we kunnen het alleen oplossen, als u het ons laat weten.

Heeft u de krant niet ontvangen en kunt u niet wachten om de Uitkijkpost te lezen? Dan kunt u vanaf woensdagochtend vroeg eenvoudig de digitale krant lezen via uitkijkpost.nl of in onze mooie nieuwsapp. Heeft u de app nog niet? Download deze dan gratis in de App-Store of via Google Play.