Kleuters van groep 1-2A bereiden de peutervoorstelling voor die zij presenteren tijdens de open dag op 15 maart op kindcentrum De Duif.
Kleuters van groep 1-2A bereiden de peutervoorstelling voor die zij presenteren tijdens de open dag op 15 maart op kindcentrum De Duif. Foto: aangeleverd

15 maart: open dag met peutervoorstelling op kindcentrum De Duif

HEILOO - In kleutergroep 1-2A oefenen de kinderen voor een presentatie over ‘Rupsje Nooitgenoeg’. Daarbij leren kinderen kleuren benoemen en tellen.

Muzikale voorstelling

Het rupsje eet van alles en groeit uit tot een mooie vlinder. Zo bereiden ze de peutervoorstelling voor die zij presenteren tijdens de open dag op 15 maart. 


Om 11.00 uur zijn ouders met hun peuters van harte welkom om te komen kijken. Tijdens de muzikale voorstelling laten de kleuters zien dat presenteren met lef een belangrijke pijler is op kindcentrum De Duif. Ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool, kunnen samen met hun peuters van de voorstelling komen genieten.

Rondleiding

Aansluitend krijgen zij een rondleiding in het kindcentrum en beantwoordt directeur Annemiek van de Vliet alle vragen van ouders. Zij kunnen dan zelf zien hoe De Duif eigentijds onderwijs, opvang en talentontwikkeling vormgeeft in een open en respectvolle omgeving. 


Welkom

U bent van harte welkom op vrijdag 15 maart om 11.00 uur. Dan start de peutervoorstelling.

Kunt u er niet bij zijn? Neem dan contact op met Annemiek van de Vliet voor een afspraak via 072-5320874.

Kindcentrum De Duif, Mariënstein 180, Heiloo duif.tabijn.nl