Loek Schoenmaker (l) en Jeroen Schouten (r) met twee van de kazen die in de pakketten zijn verwerkt.
Loek Schoenmaker (l) en Jeroen Schouten (r) met twee van de kazen die in de pakketten zijn verwerkt. Foto: aangeleverd

Rotary Club Heiloo organiseert voor de vierde keer Kaas voor Kansen

Nieuws

HEILOO - Voor het vierde jaar op rij organiseert Rotary Club Heiloo de actie Kaas voor Kansen. Via de verkoop van prijswinnende kaas- en borrelpakketten wordt er geld opgehaald voor het goede doel.

Dit jaar zijn twee nieuwe aansprekende goede doelen gekozen: Stichting Heiloo voor Elkaar en een scholenproject in Zambia. Stichting Heiloo voor Elkaar bestaat uit een grote groep vrijwilligers die activiteiten organiseert voor en ondersteuning biedt aan statushouders in Heiloo (www.heiloovoorelkaar.com).

Tijdens de actie Kaas voor Kansen worden vier soorten heerlijke en met zorg verpakte kaaspakketten verkocht, waarvan de netto opbrengst naar deze goede doelen gaat. Kijk voor meer informatie en bestellen op www.kaasvoorkansen.nl


De actie van 2023 heeft maar liefst een bedrag opgeleverd van € 7000 voor de Stichting Leergeld Alkmaar. Deze stichting zet zich in voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen in de gemeente Alkmaar. 


Rotary Club Heiloo (RCH) is een actieve serviceclub met ca. 40 leden, die zich inzet voor diverse doelen. Denk hierbij aan goede doelen die betrekking hebben op sport, beweging en saamhorigheid in Heiloo. Daarnaast zamelt RCH geld in voor een scholenproject in Zambia. Kijk voor meer informatie op www.rotary.nl/heiloo (en kies dan via sponsoractiviteiten voor Kanjanji project).