De Vredeburgers organiseerden Kunst en Muziek tussen de Bollen.
De Vredeburgers organiseerden Kunst en Muziek tussen de Bollen. Foto: aangeleverd

Opkikkers XopX

HEILOO - Kringloopwinkel XopX geeft elke week een Opkikker van € 250 aan een vereniging of stichting.

De opkikkers van de maand mei zijn gegeven aan: onderwijs, arbeid en dagbesteding Heliomare, kindermiddag De Vijfhoek op camping Boekel in Akersloot, dameskoor Zanglust Oudorp, en badmintonvereniging ’t Vennewater. Ook gemengd koor De Vredeburgers Limmen ontving een van de opkikkers.

Het koor De Vredeburgers organiseert elk jaar een concert. Helaas hebben veel leden in de coronaperiode hun lidmaatschap opgezegd en dat heeft direct invloed op de inkomsten. Daarom heeft het koor op 30 april in Limmen voor de 7e keer met veel succes het evenement Kunst en Muziek tussen de Bollen georganiseerd. Veel bezoekers hebben genoten van de kunstmarkt, de muziek van Sjust 4 de Fun, de zelfgemaakte taarten, drankjes en hapjes. Het koor zelf heeft een kort informeel concert gegeven. De opbrengst van het evenement en de Opkikker van kringloopwinkel Keer op Keer zorgen ervoor dat het koor De Vredeburgers mooie concerten kan blijven geven. Interesse om bij het koor te zingen? Kijk voor informatie over het koor op www.devredeburgers.nl of bel 072-5337158. 

Wilt u ook in aanmerking komen voor een donatie? U kunt het formulier downloaden via www.stichtingxopx.wordpress.com of ophalen in onze kringloopwinkel Keer op Keer, Rijksweg 127, Limmen. Openingstijden: dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, tel. 072-5325962.