De medewerkers van de BSO maken er iedere keer een feestje van.
De medewerkers van de BSO maken er iedere keer een feestje van. Foto: aangeleverd

Actief op de BSO

HEILOO - Nog even en het is weer zomervakantie. Lekker vrij, niets hoeven en doen waar je zin in hebt. Ook in de vakantie is het leuk om met leeftijdgenootjes op te trekken. Kits Oonlie organiseert elke vakantie veel activiteiten, meestal aan de hand van thema’s en afhankelijk van het seizoen; van zomerse activiteiten, terug in de tijd tot Halloween, om er maar een paar te noemen. Er wordt niet alleen geknutseld, maar ook gesport, gekookt en…. er wordt altijd wel een uitje met de kinderen georganiseerd. De medewerkers van de BSO maken er iedere keer weer een waar feestje van!

Naast dat er gekozen kan worden voor naschoolse opvang, kan er ook alleen vakantieopvang worden afgenomen. Voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar zijn er verschillende BSO vakantiepakketten mogelijk, waarbij er gekozen kan worden voor opvang voor iedere vakantie of 6 weken vakantie per schooljaar. Iedereen is welkom op de vakantieopvang bij Kits Oonlie!

Na schooltijd valt er ook van alles te beleven en is het bijna net zo fijn als thuis. Naast de aangeboden activiteiten kunnen de kinderen natuurlijk ook gebruik maken van alle aanwezige materialen op de locaties, zowel binnen als om buiten vrij mee te kunnen spelen.

Nadat de kinderen na schooltijd op de BSO zijn gekomen, mogen ze altijd eerst even spelen voordat er met elkaar fruit wordt gegeten en wordt gedronken. Daarna kunnen kinderen zelfstandig kiezen waar ze mee willen spelen. Iedere maand worden er wisselende activiteiten aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen, van sporten tot creatieve activiteiten aan de hand van een thema. 

Buitenspelen vindt Kits Oonlie heel belangrijk. Het is goed voor de ontwikkeling en de motoriek van de kinderen om samen buiten te spelen. Het grote buitenspeelplein biedt dan ook veel mogelijkheden om buitenactiviteiten te doen als blikkietrap, voetballen en verstoppertje. En wat is er leuker dan dat de leidsters ook meedoen aan het spel, dat motiveert de kinderen om mee te doen en lekker buiten een frisse neus te halen. Als kinderen liever zelf met het buitenspeelgoed spelen is dat natuurlijk goed. Kortom, er is altijd voor elk wat wils na schooltijd of tijdens de vakantie. 

Enthousiast geworden om eens een kijkje te nemen? Neem contact op met de medewerkers van de Centrale Administratie. Ook voor vragen over plaatsingsmogelijkheden voor opvang op BSO Ypestein kunt u bij hen terecht.

Centrale administratie Kinderopvang Kits Oonlie
De Hoefsmid 9
1851 PZ Heiloo
T: 072-5323576
E: info@kits-oonlie.nl
W: www.kits-oonlie.nl