Hans de Jong.
Hans de Jong. Foto: aangeleverd

Dierenarts Hans de Jong met pensioen

Algemeen

HEILOO - Na bijna 40 jaar als dierenarts te hebben gewerkt in het prachtige Noord-Holland, in die prachtige praktijk in Heiloo en Akersloot, komt het einde. Ik ga met pensioen.

Met enorme passie heb ik de vele uren die de zorg voor uw zieke huisdier vraagt, op me genomen. Zo ook de zorg voor het runnen van een praktijk en het managen van het, naar mijn mening, meest fijne team dat een mens zich maar kan wensen. Stilzitten zal het niet worden, maar het moeten zal verdwijnen. Vrij om te gaan en te staan waar ik wil in een eigen gekozen tempo. 

Onbeperkt tijd voor vrouw, kinderen en kleinkinderen. Misschien zelfs wel tijd voor een hobby. Wie weet. Met weemoed denk ik aan al die fijne mensen die ik in al die jaren heb mogen ontmoeten en die ik wellicht nooit meer zal zien. Al die lieve, bijzondere en interessante huisdieren die ik heb mogen helpen, ik moet er afscheid van nemen. Het is zover.

Met vriendelijke groet,
Dierenarts Hans de Jong

[in kader]

Ter ere van Hans zijn pensioen hebben wij een afscheidsreceptie op vrijdag 30 juni van 16.00-19.00 gepland. U bent dan van harte welkom op de praktijk aan de Commandeurslaan 1 in Heiloo.

Team J. de Jong dierenartsen
Commandeurslaan 1
1851 XP Heiloo