Grote rommelmarkt Eensgezindheid

EGMOND-BINNEN - Op zaterdag 3 juni organiseert Muziekvereniging Eensgezindheid voor de 53ste keer haar jaarlijkse grote rommelmarkt van 09.00 tot 14.00 uur op het Kerkplein. 

Als speciale service worden de gekochte (grote) spullen tegen een geringe vergoeding thuisbezorgd in de regio Haarlem - Den Helder!

Als je trek krijgt van al het gesnuffel, of als je gezellig bij wilt praten, kun je terecht in het midden van de markt. Daar worden de hele dag pannenkoeken gebakken en verkocht, maar ook is er koffie, limonade en soep. Voor kinderen zijn er behendigheidsspelletjes: zijn ze net zo handig met een hamer en een houten blokje als in een game op hun telefoon of gaat er een nieuwe/oude wereld voor ze open? Ook is er het Rad van avontuur met de beste speaker die je kunt wensen! 

Elke euro telt dubbel
Natuurlijk is de rommelmarkt er in de eerste plaats om buitenkansjes te scoren: van klein meubilair tot huishoudelijke apparaten, boeken, cd's en lp's, servies, glazen en bestek. Maar je koopt niet alleen iets voor jezelf. Je koopt ook een stukje plezier voor de groeiende stroom jeugdleden van het orkest, voor wie een mooi instrument gekocht kan worden.