Jeroen Levering en Koen van Leeuwen.
Jeroen Levering en Koen van Leeuwen. Foto: aangeleverd

Vliegende start voor
autobedrijf Levering & Van Leeuwen

LIMMEN - Op 1 maart zetten Jeroen Levering en Koen van Leeuwen de deuren van hun nieuwe autobedrijf voor het eerst open. Vervolgens vond op 13 mei de officiële opening plaats. Daarmee maakte het autobedrijf, waar iedereen voor reparatie, onderhoud en verkoop van alle merken auto’s welkom is, een vliegende start.

Jeroen en Koen hebben allebei meer dan vijftien jaar ervaring in de autobranche en hechten veel waarde aan goede communicatie: "Iedereen kan overdag even bij ons naar binnen lopen en desgewenst ook meekijken bij reparaties. We werken graag zo transparant mogelijk." Door de volledig nieuw aangeschafte inrichting van de werkplaats inclusief twee bruggen kan jarenlang zorgeloos gewerkt worden. 

Binnen enkele weken verwachten Jeroen en Koen ook een speciaal apparaat waarmee de olie van een automaat gespoeld kan worden. Verder kan men er ook terecht voor diverse soorten olie, koelvloeistof, enzovoort. "Wat niet op voorraad is, kunnen we bestellen en is meestal dezelfde dag nog in huis."