Rick Romeijn.
Rick Romeijn. Foto: aangeleverd

1-op-1 Personal Training?
Het kan bij RR Physical!

HEILOO - Aan de Ambachtsweg 24 is sinds RR Physical gevestigd. Al sinds 2 jaar uw vertrouwde adres voor personal training. In een sfeervolle trainingsruimte van meer dan 100m2 krijg je daar echt 1-op-1 personal training, voor het allerbeste resultaat!

Loop je al heel lang met plannen om af te vallen of in shape te komen en om iets te doen aan je gezondheid? Kom dan eens een kijkje nemen. Binnen RR Physical wordt doelgericht getraind in een systeem dat helemaal is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Er wordt ook gekeken hoe jij hormonaal in elkaar steekt. Gecertificeerd toptrainer Rick Romeijn: "Ik breng de belangrijkste principes van voeding en fysieke training samen, omdat ik graag wil dat jij begrijpt waarom we doen wat we doen!" Deze kennis kun je altijd op jezelf toepassen, je investeert dus in jezelf. 

Ook voor het behandelen van blessures, de begeleiding van revalidatietrajecten en het schrijven van voedingsadviezen kun je bij Rick terecht.

RR Physical heeft een mooie aanbieding: 3x 1-op-1 personal training voor € 90 én een gratis introductieles. Rick ontvangt je graag!

RR Physical
Ambachtsweg 24 (oude pand X op X)
1851 MW Heiloo
www.rrphysical.nl
info@rrphysical.nl
Tel.: 06-42291822