Handig, goede service en goede prijs!
Handig, goede service en goede prijs! Foto: aangeleverd

Uw caravan verkopen? Wees er snel bij

REGIO - Het is voorjaar en dat betekent tijd om de caravan uit de stalling te halen en klaar te maken voor de vakantie. Maar hebt u nog wel de juiste caravan? Wordt het niet tijd om uw caravan te verkopen en op zoek te gaan naar een grotere of kleinere, afhankelijk van uw wensen?

De afgelopen twee jaar is de caravanmarkt geƫxplodeerd door de enorme vraag naar caravans, maar is dat nu nog steeds wel zo? De vraag naar caravans is een stuk minder dan afgelopen jaren en dus krijgt u wellicht niet meer de prijs voor uw caravan die u in gedachten had. Hoe kunt u uw caravan goed verkopen?

De beste optie om de juiste prijs voor uw caravan te krijgen is via Dick Molenaar, inkoper van caravans. Dick Molenaar heeft een handelsonderneming voor caravans. Hij komt bij u aan huis door heel Nederland, bespreekt de prijs en verzorgt het papierwerk m.b.t. de verkoop van de caravan. Als dit allemaal akkoord is dan verzorgt hij het transport. Kortom, alles vanuit uw eigen huis. Handig, goede service, goede prijs en uw caravan wordt keurig opgehaald. Wilt u ook een caravan verkopen? Belt u dan Handelsonderneming Dick Molenaar: 06-57778094.