Jan Martens.
Jan Martens. Foto: aangeleverd

Telefoon Reparatie Heiloo

Algemeen Bedrijf Belicht

Telefoon Reparatie Heiloo
Jan Martens
Kennemerstraatweg 464, unit 1.08
Mobiel 06-30373977                                                                                                                        
E-mail info@telefoonreparatieheiloo.nl
Website www.telefoonreparatieheiloo.nl

‘Reparatie in 30 minuten’

Dat is de slogan van de jonge ondernemer Jan Martens (22 jaar) van de piepjonge Heiloose onderneming Telefoon Reparatie Heiloo. 

Jan repareert al zeven jaar mobiele telefoons, tablets en laptops. Hij begon ooit bij TomTrade in Heiloo waar hij 5 jaar heeft gewerkt vanuit het Willibrordus Business Center, daarna is Jan voor zichzelf begonnen. In eerste instantie met een haal- en brengservice en reparatie op locatie, maar sinds april vanuit een eigen werkruimte, ook in het WB Center. 

Jan repareert mobiels van Apple, Samsung, Oppo en nog veel meer bekende merken. Veelvoorkomende reparaties zijn het vervangen van schermen en batterijen, maar ook voor een gevalletje water- of bierschade kun je bij Telefoon Reparatie Heiloo terecht. En dit alles binnen een half uur, je kunt erop wachten! Voorts helpt Jan ook als het niet lukt bij het installeren van apps of het vervangen van simkaarten.

Het bedrijf van Jan verkoopt zogeheten refurbished toestellen, oftewel mobiele telefoons van niet ouder dan twee jaar, afkomstig van bedrijven die hun mobiels voor nieuwe telefoons vervangen. Jan kijkt ze na, knapt ze op en biedt ze te koop aan voor zeer schappelijke prijzen. Kijk maar eens op zijn website naar het huidige aanbod.

Jan is nog maar net begonnen in Heiloo en wil dus flink aan de weg timmeren. Zijn werkgebied is Heiloo en omliggende gemeenten. Hij is drukdoende om zijn website te upgraden, hij denkt na over ludieke acties en hij wil zich vooral via Facebook presenteren. Zoek hem eens op en geef Jan een duimpje, wens hem succes! U kunt Jan Martens ook via Whatsapp contacten voor een vraag of reparatie. En uiteraard even googlen, dan vind je zijn bedrijf vast wel.

Jan Martens is als jonge ondernemer in Heiloo enthousiast van start gegaan. Over een paar jaar ziet Jan zichzelf wel in een mooi pand in een van de winkelcentra of in een mooie winkelstraat, dat is in ieder geval zijn wens en visie. Dat is nog eens een echte ondernemersgeest!

Tekst: Nico Bakker