Gonda Middelbos (l) en Japke Eyck.
Gonda Middelbos (l) en Japke Eyck. Foto: aangeleverd

The Dutch Houses heeft een passie voor de verkoop van luxe objecten

REGIO - Heiloo en omgeving is rijk aan prachtige huizen, van statige villa’s, oogstrelende appartementen tot woonboerderijen. The Dutch Houses heeft een grote passie voor het verkopen van juist deze prachtige luxe objecten. "Wij treden graag op als ‘matchmaker’ en zetten ons in om voor uw huis de juiste koper te vinden. En als u een woning zoekt, doen wij ons uiterste best om het huis te vinden waar u al jaren van droomt."

Japke Eyck adviseert samen met het betrokken team in Heiloo, Bergen en omgeving nationale en internationale klanten bij de aan- en verkoop van hun droomhuis of -appartement. Wij vertellen u graag over de bewegingen in de markt en de mooie rol van The Dutch Houses, onder meer bij de stille verkoop. Steeds meer vermogende klanten waarderen ons concept van ‘stille verkoop’ waarbij vertrouwelijkheid een belangrijk uitgangspunt is. Daarnaast zien we ook een stijgende vraag naar huur, met name omdat expats weer terugkeren.

Aan ons de taak om ook in deze tijden de beste prijzen voor onze klanten te realiseren en ons te blijven onderscheiden met onze hoogwaardige en persoonlijke service. Wij doen er alles aan om dit voor onze klanten te realiseren. 

De karakteristieke boerderij van ‘t Oude Hof met de vestiging van The Dutch Houses ligt midden in het bos, aan de Eeuwigelaan in Bergen. De deur staat voor u open wanneer u de mogelijkheden voor uw huis wilt bespreken. Wij denken graag met u mee. 

www.thedutchhouses.nl