40e editie Boswijk
buurtbarbecue en reünie

HEILOO - Zaterdag 9 september lijkt nog ver weg, maar toch wil de organisatie bewoners van Boswijk nu alvast uitnodigen voor de 40ste editie van de buurtbarbecue, in combinatie met een reünie.  

Alle (oud-)bewoners en hun kinderen die aan Boswijk geboren zijn, zijn welkom. De reünie start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 10 p.p. Om 19.30 uur wordt voor bewoners een buurtbarbecue georganiseerd.

Al ruim 40 jaar wonen 37 gezinnen aan een uniek plein waar al jarenlang allerlei activiteiten/festiviteiten voor jong en oud georganiseerd worden, zoals groenonderhoud, buurtbarbecue, voetbal kijken in de tent, kampeerweekend voor de jeugd, AED-aanschaf en AED-trainingen, en een nieuwjaarsborrel. Maar er wordt vooral lief en leed gedeeld. Ook oud-bewoners en hun kinderen kijken met veel waardering terug op de jaren dat ze aan Boswijk woonden en komen nog regelmatig buurten.

Iedereen die aan het plein gewoond heeft, is zaterdag 9 september dus van harte welkom. De organisatie hoopt op een grote opkomst en boeiende verhalen.

Aanmelden voor de reünie kan, uiterlijk tot 1 juli, via e-mailadres barbecue.boswijk@gmail.com onder vermelding van 'Reünie'. Na inschrijving volgt een bevestigingsmail met daarin het bankrekeningnummer voor de betaling.