Menno Tromp.
Menno Tromp. Foto: aangeleverd

BEDRIJF BELICHT: Met Tasteful Movement haal je het restaurant in huis

Algemeen Bedrijf Belicht

Tasteful Movement
Catering & Workshops
www.tastefulmovement.nl
info&tastefulmovement.nl
Menno Tromp
06 43257079

HEILOO - “Een topkok in eigen keuken, is een avond uit in eigen huis!” Dat is de slogan van Menno Tromp, eigenaar van Tasteful Movement, een cateringbedrijf dat alle vormen van catering aanbiedt. Van een 5 gangen thuisdiner tot een geheel verzorgd diner, een borrelplankje, barbecue of workshop op locatie. Menno zorgt ervoor dat zijn gasten het thuisdiner als unieke ervaring beleven, hij haalt de restaurantbeleving in huis. 

Het verzorgen van een diner, feest of evenement van a tot z ziet Menno als een uitdaging en is bij hem zeker in goede handen! Koken is zijn passie. Culinaire diners met mooie bijpassende wijnen en alles wat daarbij komt kijken vindt hij geweldig. Maar ook vindt hij het supergaaf om de catering te verzorgen voor bruiloften op unieke locaties of andere feesten en partijen, ook bedrijfscatering. 

Hij bereidt verrassende gerechten van hoge kwaliteit. Hij heeft een eigentijdse manier van koken die zijn oorsprong vindt in de Franse keuken. Daarnaast heeft Menno een jarenlange ervaring als chef-kok op hoog niveau in diverse hotels en restaurants. Van brasserie tot sterrenrestaurant, van koken voor 2 personen tot koken voor 1000 personen, dat is voor Menno steeds weer een mooie uitdaging. 

Duurzaam, lokaal en non-food waste zijn voor hem belangrijke aspecten in de keuzes die hij maakt en dat zie je terug in zijn menu’s en in de rest van zijn bedrijfsvoering. De menu’s worden steeds in overleg met de gasten samengesteld, waardoor de thuisdiners en workshops een persoonlijk karakter krijgen.
Het diner wordt geserveerd vanuit uw eigen keuken waarbij alles voor u wordt geregeld. Als thuiskok laat Menno u genieten van verrassende gerechten met lokale en dagverse producten. Een bijzondere ervaring voor feestelijke gelegenheden, zakelijke afspraken of als u gezellig wilt dineren met vrienden of familie.

Wilt u genieten van een thuisdiner met een wijnarrangement, dan is dat zeker mogelijk. Met een wijnarrangement wordt iedere gang begeleid door een passend glas wijn, dat perfect aansluit op de gebruikte ingrediënten in de gerechten en bij de wijze van bereiding.

Uniek bij Tasteful Movement is een workshop op een Braaimaster. Tijdens deze workshops neemt Menno u mee in een ‘outsite cooking’ ervaring zoals men in Zuid-Afrika al generaties lang doet en geeft u hierbij boordevol tips en tricks waarna je zelf typische braaigerechten kunt bereiden.

Tasteful Movement is gevestigd in Egmond aan den Hoef en voornamelijk actief in heel Noord-Holland. Binnenkort treft u een kleurrijke flyer met uitgebreide informatie aan in uw brievenbus. Menno wil aan de weg timmeren en met zijn flyer aandacht vragen voor zijn unieke thuisdiners, catering en workshops. Wist u dat Tasteful Movement ook cadeaubonnen heeft? Een mooie kans om eens kennis te maken met Menno, de cateraar in hart en nieren met passie voor koken. 

Tekst: Nico Bakker