Smits Keukens viert 60-jarig bestaan.
Smits Keukens viert 60-jarig bestaan. Foto: aangeleverd

Smits Keukens viert 60-jarig bestaan

UITGEEST / HAARLEM - Smits Keukens viert dit jaar het 60-jarig bestaan. Het bedrijf van ondernemer René Schellevis mag zich tot de beste keukenzaken van ons land rekenen, zo blijkt keer op keer uit vergelijkingen door onafhankelijke websites. Het volledig ontzorgen van de klant en het nakomen van gemaakte afspraken vormen de belangrijkste pijlers onder het succes. 

In 1963 ging het bedrijf in Haarlem-Noord van start. Toenmalig eigenaar Herman Smits verkocht het bij zijn pensionering aan huidig eigenaar René Schellevis, die destijds als aannemer actief was in de bouw. René: "Het bedrijf stond al enkele jaren te koop, maar in die tijd hadden zich vooral potentiële kopers gemeld met gladde verkooppraatjes. Dat was niet de stijl van Herman Smits. Hij had zelf ook een achtergrond als timmerman en aannemer. Voor Herman Smits was ik daardoor de aangewezen persoon om zijn bedrijf te mogen overnemen." 

De naam Smits Keukens bleef in stand en het bedrijf werd onder leiding van René in 2006 uitgebreid met een tweede vestiging in Uitgeest. "Anders dan andere keukenzaken verzorgen wij, door onze aannemerservaring, het gehele traject 'van slopen tot koken'.’’ Dat is ook niet onopgemerkt door de landelijke pers. Het blad Elsevier Retail heeft Smits Keukens als beste keukenzaak van Noord-Holland uitgeroepen en tweede beste keukenzaak van Nederland. Zolang de voorraad strekt ligt vanwege het jubileum tijdelijk een presentje klaar voor elke bezoeker en zijn er hele leuke acties. 

De koffie is vers en parkeren gratis. 

Voor een afspraak kunt u bellen naar Smits Keukens Haarlem (Rijksstraatweg 586, tel. 023-5372181) of Smits Keukens Uitgeest (Geesterweg 10, tel. 0251-311880) of het contactformulier op www.smitskeukens.nl invullen.