Nanon Soeters.
Nanon Soeters. Foto: aangeleverd

Rotary in gesprek met trendwatcher Nanon Soeters
'Picturing the future: hoe werkt dat eigenlijk?'

HEILOO - Rotary Club Heiloo nodigt u uit om samen met de leden van de Rotary Club in gesprek te gaan met trendwatcher Nanon Soeters uit Alkmaar.

Soeters is partner van Rozenbrood en is ervan overtuigd dat de aanzetten voor de toekomst al zichtbaar zijn in de wereld om ons heen. Ze gebruikt daarbij de hedendaagse beeldcultuur als belangrijke bron van informatie. Zij gunt ons een kijkje achter de schermen en zal uitleggen op welke manier de beelden uit de design-, reclame- en kunstwereld vroege voorbodes zijn van de veranderende samenleving.

Door beeld aan te vullen met kwantitatief onderzoek inspireren de trendwatchers van Rozenbrood opdrachtgevers en publiek in het denken over en werken met wat de toekomst gaat brengen. Naast haar onderzoekswerkzaamheden is Soeters hoofddocent bij de Rozenbrood Trendacademy. 

U bent 8 maart vanaf 19.30 uur welkom in de Engelenzaal van Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hogeweg 65 in Heiloo. Vooraf aanmelden via rotaryheiloolezing@gmail.com. De lezing start om 20.00 uur.

<<<<<<< cursief >>>>>>>>>>>
Rotary Club Heiloo is een actieve serviceclub met 40 leden, die zich inzet voor goede doelen in Heiloo en ver daarbuiten - zoals de PCC Maalwater Run & Walk, Zomerkamp Heiloo en het onderwijsproject in Zambia.

Naast het organiseren van sponsoractiviteiten worden o.a. lezingen georganiseerd om kennis te vergroten over veel verschillende maatschappelijk relevante onderwerpen. 

Wilt u meer weten over Rotary Club Heiloo, dan zijn deze avonden zeer geschikt voor nadere kennismaking.