Afbeelding
Foto: Archief Uitkijkpost

Bezoek het GeheugenPlein in het Trefpunt

Algemeen

HEILOO - Zaterdag 11 maart kun je van 10.00 uur tot 14.00 uur langskomen op het GeheugenPlein. Een actieve beurs in het Trefpunt in Heiloo over alles wat met het geheugen te maken heeft.

Er worden op deze dag verschillende activiteiten georganiseerd.

Zo kun je plaatsnemen in het minitheater voor een doorlopend programma met korte filmpjes. Hierin wordt onder andere uitgelegd hoe de hersenen werken. Ook is er een filmpje met een presentatie uit het collectieve geheugen van Heiloo. Daarnaast kan je meedoen aan braingym of hersenspinsels.

Je kunt  op het GeheugenPlein ook terecht voor informatie over ondersteuning, veiligheid, slimme hulpmiddelen en het fit houden van je hersens. U kunt al uw vragen met betrekking tot het geheugen stellen aan medewerkers van Geriant of het Sociaal Team of bekijk de mogelijkheden voor contact en zorg op afstand, GPS en personenalarmering.

Ook is er een verkoop van tweedehandslegpuzzels  waarbij de opbrengst gaat naar Vrienden van het Ouderenwerk. 

Je kan om 12.00 uur meedoen met een 3 gangen Vergeet me niet Lunch. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 p.p. Aanmelden voor de lunch is verplicht en kan via info@trefpuntheiloo.nl of 072-5331297.

Er valt die dag dus genoeg te beleven. Kijk voor het complete aanbod en adres op www.trefpuntheiloo.nl/nieuws