Het Passionkruis trok in 2022 veel publiek.
Het Passionkruis trok in 2022 veel publiek. Foto: Organisatie Passion Heiloo

Het Passionkruis komt opnieuw naar Heiloo

Algemeen

HEILOO - Net als vorig jaar komt het lichtgevende kruis van The Passion naar Heiloo. Rond het kruis zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Een middag en avond rond het thema ‘Uit liefde voor jou!’ Iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag 25 maart organiseren de samenwerkende kerken uit Heiloo een middag en avond van ontmoeting en bezinning op weg naar Pasen. Het lichtgevende kruis ligt op het plein van de Ter Coulsterkerk aan de Holleweg. Rond het kruis is het mogelijk om een kaarsje te branden, een kaartje te schrijven, te genieten van een kopje soep of koffie/thee/limonade met wat lekkers. Er is alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan of om juist even stil te worden.
Voor de kinderen is er een speciaal programma! Vanaf 14.00 uur kun je deelnemen aan de speurtocht ‘In het oerwoud’ en om 15.30 uur start in de kerk de theatervoorstelling ‘Stoere bangeriken’ van kindertheater Onwijz. Voor deze voorstelling kun je tickets bestellen op www.zingenindekerk.nl De prijzen zijn € 3,50 voor een kind en € 7,50 voor een volwassene. Een deel van de opbrengst gaat naar Kerk in Actie. Het doel wordt na de voorstelling toegelicht.

Voel je welkom en doe mee!

-[ in kader]-

Datum: zaterdag 25 maart
Locatie: Ter Coulsterkerk, Holleweg 111, 1851 KE Heiloo
Rond het kruis: 14.00 - 17.30 uur en 19.30 - 20.30 uur (gratis)
Speurtocht: vanaf 14.00 uur
Theatervoorstelling Onwijz: 15.30 -16.30 uur
Tickets voor de voorstelling: www.zingenindekerk.nl

Organisatie
Leef!, evangelische gemeenschap Heiloo
Bron van levend water, r.k. parochie Heiloo
Christchurch, Engelse kerk Heiloo
Ter Coulsterkerk, protestantse gemeente Heiloo