Niemand minder dan burgemeester Ten Bruggencate kwam voorlezen op kinderdagverblijf De Vogeltuin.
Niemand minder dan burgemeester Ten Bruggencate kwam voorlezen op kinderdagverblijf De Vogeltuin. Foto: aangeleverd

Hoog bezoek voor Forte Kinderopvang tijdens Voorleesontbijt

HEILOO - Van 25 januari t/m 4 februari vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Bij Forte Kinderopvang werd de start van deze dagen gevierd met het bezoek van de burgemeester en maar liefst twee wethouders die voor kwamen lezen uit het Prentenboek van het Jaar 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje!' En een feestje was het!

De kinderen van kinderdagverblijf De Vogeltuin kregen hoog bezoek, want daar kwam burgemeester Ten Bruggencate voorlezen! De kinderen mochten voor deze gelegenheid in pyjama komen. Ze luisterden naar het gezellig voorgelezen verhaal van de burgemeester, terwijl ze genoten van een heerlijk ontbijtje. En de kinderen waren niet alleen onder de indruk van het boek, maar ook van de burgemeester met haar ketting!
Ook kinderdagverblijf De Paradijsvogel mocht voorleesbezoek ontvangen. Wethouder Tromp kwam hier voorlezen uit het Prentenboek van het Jaar. Terwijl de kinderen luisterden naar dit feestelijke verhaal, dat de wethouder beeldend voordroeg, verorberden ze ook nog een smakelijk ontbijtje.

En er was nog meer hoog bezoek voor Forte! Wethouder Vennik kwam voorlezen bij kinderdagverblijf De Bosuil. En de wethouder kon geweldig goed voorlezen! Tijdens het voorlezen genoten de kinderen ook hier van een lekker ontbijtje. Daarna was er nog even tijd om samen met de wethouder een puzzel te maken.

En tijdens de Voorleesdagen wordt er bij Forte niet alleen nóg meer (voor)gelezen, maar worden er ook verschillende workshops aangeboden die in het teken staan van het Prentenboek van het Jaar. Meer over de Nationale Voorleesdagen bij Forte Kinderopvang vind je op www.fortekinderopvang.nl/voorleesdagen