Antoine Tromp.
Antoine Tromp. Foto: Theo José Smit Veldt

Komt u ook
naar de D66 winterborrel?

HEILOO - Bent u benieuwd naar de cultuurplannen in Heiloo en waar D66 Heiloo zich nog meer mee bezighoudt? Kom dan naar de D66 winterborrel op 2 februari in restaurant Wildschut!

Heiloo bruist van de cultuur! Op vele podia en in andere (openbare) ruimtes komen vele kunstvormen tot uiting. Het verbindt en verblijdt; soms met een lach, soms met een traan.

Uit onderzoek blijkt dat gemeenten die blijvend investeren in cultuur beter scoren op vele andere gebieden zoals: wonen, gezondheid en economie. Wethouder Cultuur, Antoine Tromp (D66), blikt op 2 februari graag met u vooruit op het opstellen van een Cultureel Profiel voor Heiloo. Waar zal de gemeente de komende jaren vooral op inzetten en op welke fundamenten kan worden verder gebouwd? 

Eén van die fundamenten is de Muziek- en Dansschool. Directeur Pauline Folkert geeft een doorkijkje in de toekomst van dit Heilooër instituut.

De winterborrel is ook voor iedereen die benieuwd is naar waar D66 zich in de gemeenteraad hard voor maakt, wat we tot nu toe bereikt hebben en waar we ons komend jaar voor willen gaan inzetten. Naast de sprekers is er deze avond alle ruimte om met de fractieleden kennis te maken en in gesprek te gaan over wat u belangrijk vindt.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten op 2 februari vanaf 19.30 in restaurant Wildschut.