De expositie vormt een kleurrijk geheel.
De expositie vormt een kleurrijk geheel. Foto: aangeleverd

Galerie De Kapberg 50 jaar: vrijwilligers en vrienden in het zonnetje

Algemeen

EGMOND AAN DEN HOEF - In 2022 bestond Galerie De Kapberg 50 jaar. Door Corona kon de geplande tentoonstelling van de vrijwilligers en vrienden toen geen doorgang vinden. Nu dus wel!

De galerie draait al die tijd louter op vrijwilligers. Verkoop van kunstwerken is belangrijk voor het voortbestaan, maar zonder de steun van de vrienden zou de galerie niet kunnen overleven. Vele vrijwilligers en vrienden zijn ook zelf actief als kunstenaar, professioneel of als amateur. Als eerbetoon aan alle ondersteuners toont Galerie De Kapberg hun werk. Meer dan 40 deelnemers tonen eigen werk: schilderijen of aquarellen, grafiek, beelden, keramiek, collages, sieraden, en meer. Zelden is de variatie zo groot geweest. Het is een kleur- en vormrijk geheel geworden waar voor iedere bezoeker veel valt te ontdekken. De galerie laat ook in het nieuwe jaar weer zeven tentoonstellingen zien.

Ook vriend worden? Meld u aan via het formulier op de website.

De tentoonstelling is te zien van 20 januari tot en met 19 februari op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Het adres is: Slotweg 17 in Egmond aan den Hoef. Wie meer wil zien van de galerie: www.galeriedekapberg.nl