Boodschappen bij de Schulp!

EGMOND-BINNEN - In samenwerking met Caritas Egmond is dorpshuis de Schulp het project ‘Voor bewoners, door bewoners’ gestart. Bij de Schulp kan iedereen die moeite heeft rond te komen diverse boodschappen halen. 

Ook aan de decembermaand is gedacht. Lieve attente bewoners schenken allerlei cadeautjes die gezinnen mogen komen ophalen. Er wordt al veel gebruik van gemaakt, maar het kan nog beter! Dus schroom niet en kom langs, het treft ons allemaal.

Woensdag 7 december van 10.30 tot 12.00 uur komt historicus en vader-abt Thijs Ketelaars vertellen over de Abdij en de betekenis van de kerststallen die worden tentoongesteld in de Abdij. Inloop is gratis vanaf 10.00 uur, incl. een kopje koffie/thee.
Dinsdag 17 januari wordt in de Schulp een lunch voor mantelzorgers en hun mantelzorgvragers georganiseerd. Het is fijn om samen te praten over waar je als mantelzorger tegenaan loopt. Ook voor de mantelzorgvrager is het fijn weer even mens te zijn en van elkaars gezelschap te genieten. Van 12.30 tot 15.30 uur. Kosten € 5 per tweetal. Aanmelden via info@deschulp.nl of bel met 06-27033222.