De eerste ballen worden geslagen op de nieuwe padelbanen.
De eerste ballen worden geslagen op de nieuwe padelbanen. Foto: aangeleverd

TPC Heiloo breidt uit
met 3 extra padelbanen

HEILOO - Afgelopen weekend heeft TPC Heiloo drie nieuwe padelbanen in gebruik genomen. Hiermee beschikt TPC Heiloo nu in totaal over 17 banen: 6 padelbanen en 11 tennisbanen.

Drie jaar geleden opende TPC Heiloo haar eerste padelbanen. Dit is vanaf de start een enorm succes gebleken. Veel leden raakten verslingerd aan padel. 

TPC Heiloo moest al snel een wachtlijst instellen vanwege een grote toestroom van nieuwe leden die kozen voor de combinatie van tennis en padel. Inmiddels heeft de club 1300 leden en een flinke wachtlijst.

Voorzitter Otto Spaan is erg blij met de uitbreiding op het park: "Met de verdubbeling van het aantal padelbanen zullen de padellers binnen TPC Heiloo nog meer aan hun trekken komen." Met drie padelbanen liep de vereniging bij lessen, competitie en toernooien al snel tegen haar grenzen aan. 

Otto: "We hebben nu een aantal banen dat past bij de omvang van onze vereniging. Er kunnen nu bijna 70 mensen tegelijkertijd tennissen en padellen op het park! Ook kunnen we nog leukere activiteiten organiseren en de competitie verder uitbreiden, TPC Heiloo heeft de nieuwe banen mede door de enorme inzet van vrijwilligers zelf kunnen bekostigen, hiermee staat de club er zeer goed voor. Namens onze mooie vereniging wil ik dan ook alle vrijwilligers en commissies enorm bedanken voor hun geweldige bijdrage", aldus de trotse voorzitter.