Theater Toemaar
Theater Toemaar Foto: aangeleverd

Op reis met Theater Toemaar (Try-Out) bij PostaanZee

EGMOND AAN ZEE - Na het succes van het optreden van Theater Toemaar eerder dit jaar bij PostaanZee, gaan ze weer op pad om met veel plezier vrolijkheid te brengen.

Zaterdag 29 oktober om 14.30 uur is er daarom een try-out gepland bij PostaanZee, hun repetitielocatie. Het is een try-out, dus er kan af en toe wat misgaan, maar je kunt zeker genieten.

Theater Toemaar neemt je mee op reis! Ze gaan van New Orleans, baken van het gospel, via Broadway - het plekje van de evergreens - naar de bergen in Oostenrijk waar wordt geprobeerd om te jodelen en te zoeken naar Edelweiss. Daarna een duo optreden in Frankrijk en hop door naar Engeland naar de paardenraces op Ascot. Na een adempauze, zijn ze weer, op een mooie Pinksterdagweer, in Nederland aangekomen. Dan wordt er doorgegaan met een medley uit 'Ja Zuster, Nee Zuster', 'het Schaep met de 5 poten' en andere puur Hollandse herkenning in diverse songs. Er wordt geƫindigd in Amsterdam met een medley over Amsterdam op zijn mooist.

Heb je al zin in deze trip? Zorg dan dat je op zaterdag 29 oktober bij PostaanZee, Voorstraat 82a te Egmond aan Zee, om 14.00 uur voor de deur staat, want om 14.30 uur beginnen ze. Postaanzee vraagt voor de Try-out, koffie/thee een vrijwillige bijdrage.