Ernst Onrust temidden van coördinatoren Els (l) en Nathalie (r).
Ernst Onrust temidden van coördinatoren Els (l) en Nathalie (r). Foto: aangeleverd

Crowdfunding actie voor verjaardag Ernst Onrust: Ruim € 2000 Hospice Egmond

EGMOND AAN ZEE - In de aanloop naar zijn 64e verjaardag heeft Ernst Onrust samen met zijn familie een crowdfunding actie opgezet. Ernst verblijft al enige tijd in het Egmondse Hospice en wil met deze actie iets terug doen voor alle medewerkers van het hospice.

Zaterdag 22 oktober werd Ernst 64 jaar en op deze dag werd de cheque van (tot dan toe) € 2065 aan het hospice overhandigd. 

Ernst hield ondanks al zijn beperkingen zelfs nog een speech (via zijn spraakcomputer) waarin hij zijn waardering uitsprak voor de vrijwilligers en medewerkers van Hospice Egmond.

Els Rosenmöller van het hospice sprak vervolgens Ernst toe en sprak met name haar bewondering uit voor zijn doorzettingsvermogen, de manier waarop hij met zijn ziekte omgaat en hoe hij ondanks alles nog altijd positief blijft. 

Vervolgens had het hospice nog een mooie verrassing voor Ernst: een duo accordeonisten kwam rond het middaguur langs om de feestvreugde nog wat te verhogen, iets wat Ernst zeer waardeerde, gezien de lach op zijn gezicht.

Wie Ernst - en daarmee Hospice Egmond - wil steunen kan dat nog steeds doen.

Elk bedrag is goed.