Repair Café PostaanZee start op 3 november

EGMOND AAN ZEE - Wat doet u met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet!

Op 3 november gaat het Repair Café van Post aan Zee van start. Elke eerste donderdag van de maand bent van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom in het Repair Café. Neem uw kapotte apparaten, fiets of kleding gerust mee. Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage aan PostaanZee stellen we zeer op prijs. Nieuwe onderdelen zijn wel voor eigen rekening.

Onze vrijwillige reparateurs onderzoeken samen met u het probleem en proberen de reparatie zo goed mogelijk uit te voeren. Als het lukt is de aanschaf van een nieuw product niet meer nodig. Zo geeft u uw kapotte stofzuiger, kleding een tweede leven, wat heel goed is voor het milieu. "We willen met het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk."

Er is een kans dat u even moet wachten, maar bij PostaanZee staat de koffie altijd klaar. Bekijk dan ook eens de boeken die er staan, de spelletjes en puzzels die u kunt lenen, de leestafel, of het maand- en weekprogramma van PostaanZee. 

Meer informatie:
www.postaanzee.nl.