Brisk Recorder Quartet
Brisk Recorder Quartet Foto: Foppe Schut

BRISK Recorder Quartet speelt ‘Four in One’

ALKMAAR -  Op dinsdagavond 25 oktober speelt BRISK Recorder Quartet ‘Four in One’ in de concertserie van Stichting Alkmaarse Kamermuziek in de grote zaal van TAQA Theater De Vest. Aanvang: 20.15u. Kaarten aan de zaal kosten 27,50 euro (25 euro via de website).

BRISK Recorder Quartet Amsterdam bespeelt een breed scala aan blokfluiten, virtuoos met veel spelplezier en hechtheid van klank. Het programma ‘Four in One, 35 jaar BRISK’ biedt afwisselend oude en hedendaagse muziek waarbij nadrukkelijke ritmiek, pure klank en tot de verbeelding sprekende passages te beluisteren zijn. Dit energieke ensemble verlegt de grenzen van het blokfluitrepertoire en biedt een vernieuwende, frisse luisterervaring. Een genot voor het oor en ook boeiend om naar te kijken.

Op het programma staan onder meer oude polyfone meesters, fuga’s en koralen van Bach, canons in de romantische traditie van Brahms, Schumann en Scriabin en hedendaags werk van Robert Zuidam en Celia Swart.

Een abonnement voor zes concerten kost 125 euro, losse kaarten kosten (via de website) 25 euro of 27,50 euro (aan de zaal). Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang. Inlichtingen en aanmelding nieuwe donateurs/abonnementhouders: Mw. Annelies de Langen-Gramberg, tel.0251-655 211 (op werkdagen tussen 19u en 21u) .
Zie ook alkmaarsekamermuziek.nl. U kunt kaarten en abonnementen bestellen via de website.