Open Klaverjasdrive Eerste Heilooër Klaverjasclub

HEILOO - Op maandag 19 september organiseert de Eerste Heilooër Klaverjasclub (EHK) de eerste klaverjasdrive van het nieuwe seizoen.

Heeft u zin om mee te kaarten (liefst met partner) bel dan naar Agatha Ursem tel. 06-4015 4562 of Tineke Schinkel tel. 072-533 9427. Er wordt gekaart in het sportcafé Het Vennewater aan het Zevenhuizen 48 in Heiloo.

De entree is € 5 per koppel en er zijn leuke prijzen te winnen. Ook is er een loterij. Het kaarten begint om 13.30 en de zaal is open om 13.00 uur.

Open Dag bij
Dojo 't Loo

HEILOO - Zaterdag 24 september om 13.00 uur zet Dojo 't Loo zijn deuren open voor alle geïnteresseerden.

Dojo 't Loo is een judovereniging waar zeven verschillende 'martial art' sporten gehuisvest zijn. Altijd al eens kennis willen maken met Judo, Karate of Jiu Jitsu? Of liever kijken wat Aikido, Nunchakudo, Brazilian Jiu Jitsu of Taekwondo inhoudt? Maak in korte tijd kennis met deze zeven sporten en krijg een strippenkaart voor drie gratis proeflessen.

Zeven sporten, kijken, meedoen en vragen stellen is allemaal mogelijk tijdens deze open dag. Zien we je verschijnen?

Sportvereniging Dojo 't Loo
Bergeonstraat 28
1851 KB Heiloo

Actie Schoenendoos’ Willibrorduskerk 

HEILOO - Op 18 september gaat de Willibrorduskerk Heiloo weer beginnen met hun jaarlijkse ‘Actie Schoenendoos’. 

De kerk hoopt op een gezellige opening met veel belangstelling. Kinderen zijn hierbij nadrukkelijk uitgenodigd. De Willibrorduskerk hoopt namelijk dat er kinderen zijn om tijdens de viering al een aantal schoenendozen te versieren. Op die manier is er een echte start van de actie.

De viering begint om 10 uur in de Willibrorduskerk. De actie duurt dit jaar tot en met 30 oktober. In de tussenliggende weekenden staat de schoenendooskraam voor en na elke viering in de Kerkstraat. U kunt daar terecht voor alle informatie. Maar ook kunt u ter plekke een schoenendoos vullen en verzendklaar maken. Verder is het mogelijk een versierde schoenendoos mee te nemen om thuis te vullen. Uiteraard is alles wat in de doos 'moet' en kan los te koop bij de kraam. De kosten voor het vullen van compleet gevulde schoenendoos bij de kraam is hetzelfde als vorig jaar; namelijk € 25,- inclusief € 5,- verzendkosten. 

Vorig jaar zijn er 200 schoenendozen gevuld. "Helpt u mee om dit jaar weer zo'n mooie opbrengst te verzamelen en even zoveel kinderen blij te maken? U kunt ons enorm helpen door lege schoenendozen aan te leveren met een lengte tussen de 30 en 33 cm, een breedte tussen 20 en 22 cm en een hoogte van 11 of 12 cm. Deze dozen kunt u afgeven bij het secretariaat van de Willibrorduskerk!”.