De laatste werkzaamheden worden uitgevoerd.
De laatste werkzaamheden worden uitgevoerd. Foto: Linda van Rozendaal

Feestelijke opening 3 padelbanen bij TV Het Vennewater

HEILOO - Op zondag 18 september is het zover: dan worden de lang verwachte padelbanen bij TV Het Vennewater feestelijk geopend.

Padel groeit hard in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk padel is. De populaire sport laat zich het best laat omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash. Padel is ook makkelijker te spelen dan tennis. Met een beetje balgevoel heb je meteen de eerste keer al leuke rally’s waardoor iedereen mee kan doen. Padel wordt gespeeld met een speciaal padelracket op een klein tennisveld omheind door een glazen wand en hekwerk. In de padelkooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens anders en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden.

TV Het Vennewater is erg blij met de drie padelbanen die op het park zijn gerealiseerd. “We zijn erg trots op onze nieuwe banen maar eigenlijk nog meer op alle mensen die het mogelijk maken. TV Het Vennewater is echt een vereniging waarbij iedereen met en voor elkaar zijn steentje bijdraagt. Dat merk je ook als je bij ons op de club bent en de padelbanen zijn daarvan het levende bewijs,” zegt voorzitter Sybren van Dokkum.

Nieuw terras
De padelbanen zijn aangelegd op de plek waar eerst baan 1 zich bevond, aan de achterkant van de kantine. Ook aan deze kant van de kantine ligt inmiddels een prachtig terras met zicht op de padelbanen. Het terras is gesponsord aangelegd door GP Groot, waarbij gebruik is gemaakt van circulaire trottoirtegels. Op deze manier zet ook TV Het Vennewater een mooie stap naar verduurzaming en circulariteit.

Feestelijke opening
De padelbanen worden zondag 18 september feestelijk geopend. Tussen 10.30 en 15.00 is er een leuk programma met o.a. dj's, een verloting van padelrackets en een padeldemo door topspelers. Bovendien kun je een gratis padelclinic volgen. Let op: voor de clinics geldt 'vol is vol', dus reserveer vooraf een plekje via padelinfo@tvhetvennewater.nl (rackets zijn aanwezig). 

Jij komt toch ook een kijkje nemen? Voor meer informatie over het programma van deze feestelijke dag zie www.tvhetvennewater.nl 

>>>>>>>> Kader >>>>>>>>>>>>

Sporthuis Johan Jansen biedt ter ere van de opening een spetterende padelaanbieding aan: alleen deze dag tot 30% op diverse merken en soorten padelrackets! Om het feest compleet te maken is er de hele week na de opening (van 19 t/m 24 september) in de winkel 25% korting op Sjeng Sports tennis- en padelkleding.