Afbeelding
Foto: aangeleverd

Dorssports, al ruim 16 jaar dé Healthclub van Heiloo e.o.

HEILOO - Dorssports is niet een gewoon fitnesscentrum, maar een Healthclub. Reserveer een groepsles uit het uitgebreide aanbod of maak een afspraak met een van de gediplomeerde trainers en krijg een persoonlijk trainingsschema op maat. Na je training haal je een heerlijk gezonde smoothie bij de bar of zweet je nog lekker na in de sauna. Hoe klinkt dat? 

Dorssports: dé Healthclub voor iedereen die gaat voor een blijvend gezonde leefstijl!

Met ruim 50 groepslessen per week heeft Dorssports het meest uitgebreide en gevarieerde groepslesrooster van de regio, voor alle leeftijden en zowel binnen als buiten. 

Onze trainers maken een schema op maat en staan altijd klaar voor advies. Ontdek daarnaast ook de mogelijkheden van (Small Group) Personal Training, een bewegen op maat- en voedingsprogramma. 

Bewegen, ontspannen en ontmoeten in een inspirerende omgeving 

Bij Dorssports draait het om bewegen, ontspannen en ontmoeten. En dat in een inspirerende omgeving voor een aantrekkelijk tarief. Er hangt een gezellige sfeer en je drinkt er de lekkerste koffie. Spreekt een lidmaatschap bij Dorssports je wel aan? Kom langs voor een vrijblijvende kennismaking of ga naar www.dorssports.nl voor meer informatie.