Kunstmarkt aan boulevard Egmond aan Zee
& bordspelen en optreden bij PostaanZee

EGMOND AAN ZEE - Zondag 31 juli is de derde van vier kunstmarkten dit jaar in Egmond aan Zee. Ook is PostaanZee gestart met bordspellen op de vrijdagavond en is er op 4 augustus een optreden van Windstrelen bij PostaanZee!

Tijdens de kunstmarkt zullen bijna 50 kunstenaars u verrassen. De markt is van 11.00 tot 17.00 uur. Kunstenaars uit het hele land (en zelfs van over de landsgrenzen) presenteren hun kunst. De kunstenaars staan zelf bij hun kraam zodat u in gesprek kunt gaan en hoort waarom en hoe ze het kunstwerk hebben gemaakt.

PostaanZee is gestart met bordspelen op de vrijdagavond. Het aanbod is enorm en de belangstelling neemt nog steeds toe. Dus kom gezellig een bordspel spelen bij PostaanZee. Neem zelf een bordspel mee of vraag in de WhatsAppgroep of iemand een bepaald spel kan meenemen. Wargames zijn ook toegestaan. Word lid van de WhatsAppgroep, check de website voor de link. PostaanZee is alcoholvrij, ook op deze avonden. Voor koffie/thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. De avond begint om 19.30 en de inloop is vanaf 19.15 uur. www.postaanzee.nl 

Ook is er op 4 augustus om 13.45 uur een optreden van Windstrelen, een orkest van Huismuziek Alkmaar, bij PostaanZee. Na een succesvol optreden tijdens Kaeskoppenstad in Alkmaar spelen de Windstrelen nu bij PostaanZee. Het repertoire bestaat grotendeels uit vaderlandse liederen en oude muziek. Voor het optreden en de koffie/thee wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.