Heb jij nog oude sneakers? Inleveren kan nog steeds!
Heb jij nog oude sneakers? Inleveren kan nog steeds! Foto: Pixabay

SneakerFeest is begonnen bij Jongerencentrum Buk Buk

HEILOO - Rosa en Mariska, studenten Social Work aan de Hogeschool Inholland Alkmaar, zijn vorige week in Heiloo begonnen met de sneaker Inzamelingsactie, in samenwerking met Jongerenwerk. In vijf dagen hebben zij 110 paar sneakers opgehaald bij de verzamelpunten in Heiloo. 

Rosa en Mariska zijn tevreden met het resultaat.  Het zijn toch aardig wat sneakers in zo’n korte tijd. De actie is in een heel korte tijd bedacht en tot stand gekomen. Vooraf hadden de twee studenten geen idee wat het zou kunnen opleveren. Ze hoopten in ieder geval veel mensen blij te kunnen maken. En dat is gelukt.


Veel tips kwamen binnen via de scholen.  Aan het eind van het schooljaar hebben velen het heel druk. Maar de studenten moesten het echt wel nu laten plaatsvinden in verband met studiepunten die dit studiejaar gehaald moeten worden. De actie is zeker voor herhaling vatbaar, wellicht in het nieuwe jaar vanuit Jongerenwerk Heiloo.

Mocht je nog sneakers hebben liggen die je wilt doneren, dan kunnen deze alsnog worden ingeleverd bij het Trefpunt in Heiloo.


Sneakers kunnen uitgezocht worden tijdens het Sneakerfeest in de Buk Buk op vrijdag 8 juli van 15.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 22.00 uur, en zaterdag van 11.00 -13.00 uur.

Voor meer info: sneakeractie@jongerenwerkheiloo.nl en/of maartje@jongerenwerkheiloo.nl