Afbeelding
Foto: aangeleverd

Open Imkerijdag

HEILOO - Op zondag 10 juli is er een Open Imkerijdag op het Landgoed Willibrordus. 


Bezoekers kunnen tussen 11.00 en 16.00 uur bij de imker komen kijken, krijgen informatie over de bijen en andere insecten en het is mogelijk om de bijenstal te bezoeken. Verzamelplek is de Trog op het terrein. Er is ook honing te koop.


Informatie-uurtje Online Bibliotheek

HEILOO - Heeft u vragen over de Online Bibliotheek of wilt u meer weten over het lenen van e-books of luisterboeken?


Kom dan op woensdag 13 juli van 10.30 tot 11.30 uur naar Bibliotheek Heiloo voor uitleg over het lenen van e-books en luisterboeken, tips, trucs en de app van de online bibliotheek. U krijgt ook hulp bij het aanmaken van een account. De toegang is vrij, opgave vooraf is niet nodig.


Nieuwe app voor afvalzaken

HEILOO - Wilt u altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste afvalnieuws? En makkelijk uw afvalzaken regelen? Download dan nu de nieuwe Mijn Afvalzaken-app. Zo heeft u altijd uw persoonlijke afvalkalender bij de hand.

Waarom de app downloaden?

- Snel op de hoogte van het laatste afvalnieuws
- Simpel een grofvuilafspraak inplannen
- Een nieuwe afvalpas aanvragen
- Makkelijk een extra of vervangende rolcontainer regelen
- Een uitgebreide afvalscheidingswijzer mét streepjescodescanner
- Alle locaties van de papier-, glas-, textiel-, pmd- én luiercontainers op een overzichtskaart.


U kunt de Mijn Afvalzaken-app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Let op! Als u de app wilt downloaden in de Google Play Store, type dan mijnafvalzaken (kleine letters, aan elkaar). Dan verschijnt de app in het overzicht.


Gebruikt u nu de app van Mijn Afvalwijzer? Met de komst van Mijnafvalzaken.nl wordt afscheid genomen van Mijn Afvalwijzer. Sinds vrijdag 1 juli is deze website niet meer in de lucht en wordt de app niet meer bijgewerkt en geüpdatet. Download dus de Mijn Afvalzaken-app en blijf op de hoogte. 


Duncan geslaagd

HEILOO - Na een jaar hard werken is Duncan met een her toch geslaagd voor zijn mavo-diploma.