Klaverjasdrive E.H.K.

HEILOO - Op maandagmiddag 16 mei organiseert de Eerste Heilooër Klaverjasclub (E.H.K.) een klaverjasdrive.


Er wordt gekaart in Sportcafé het Vennewater aan het Zevenhuizen 48 in Heiloo.

Als u zin heeft om gezellig mee te kaarten dan kunt u zich opgeven, liefst met partner bij Agatha tel. 06-4015 4562 of bij Tineke tel. 072-533 9427.


Er zijn leuke prijzen te winnen en er is ook een loterij. De zaal gaat open om 13.00 uur en om 13.30 wordt er gestart. Deelname bedraagt € 5,- per koppel.


Epilepsiefonds zoekt collectanten

HEILOO - Van 5 tot en met 11 juni wordt er dit jaar gecollecteerd voor het Epilepsiefonds. Helaas is er altijd een tekort aan collectanten en wordt er gezocht naar nieuwe collectanten. 


Als u dit jaar mee zou willen en kunnen collecteren in Heiloo, dan kunt u zich nu aanmelden bij Martin Vogelsangs, telefoonnummer 072-5338645 / 06-44568785 of stuur een mail naar martin.j.g@kpnplanet.nl. 


Alvast bedankt! 


Jongerenwerk organiseert Neon- en blacklight party

HEILOO - Op zaterdag 14 mei organiseert Jongerenwerk Heiloo een Neon- en blacklight party voor iedereen uit groep 7/8! Trek je neonkleurige of witte kleding aan, zodat je extra opvalt in het donker! 


Het feest vindt plaats in de Buk Buk en begint om 20:00 uur. Er is een DJ en je kunt wat lekkers en drinken kopen aan de bar. De entreeprijs is €3,50, dat is inclusief één consumptiemuntje. Kom je ook? 


Koop je ticket via www.jongerenwerkbuch.nl/activiteiten 


Aan tafel met… De Hoofdzaak bij PostaanZee

EGMOND AAN ZEE - Iedere tweede donderdag van de maand om 13.30 uur organiseert de bibliotheek een kleinschalige activiteit waarbij mensen hun verhaal of kennis kunnen delen met anderen. Op 12 mei is dat De Hoofdzaak.

De Hoofdzaak is een zelfregie- en herstelorganisatie voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Begripvolle ervaringsdeskundigen bieden een steun in de rug. Herkenning, gelijkwaardigheid en hoop staan daarbij centraal.


Schuif lekker aan, luister, ga in gesprek. De koffie/thee staat klaar. PostaanZee is gevestigd aan de Voorstraat 82a in Egmond aan Zee.