Mevrouw De Bruijn in de Keukenhof.
Mevrouw De Bruijn in de Keukenhof. Foto: aangeleverd

Gouden Dagen bezoekt de Keukenhof

HEILOO - In het kader van de Gouden Dagen haalt Margreet (vrijwilligster van Gouden Dagen Heiloo), op dinsdag 26 april  mevrouw De Bruijn uit Heiloo op om haar wens te vervullen; een bezoek aan de Keukenhof.

Rond 11.00 uur arriveren ze bij de Keukenhof. Het was een feest om tussen de kleurrijke bloemperken te wandelen en ook de zon kwam geregeld tevoorschijn. Uiteraard werd er even de tijd genomen voor een kopje koffie met wat lekkers erbij en later de lunch. Ze keken hun ogen uit. Op de terugweg werd de snelweg vermeden en konden ze nog even nagenieten van de prachtige bollenvelden langs de weg. Mevrouw De Bruijn kan terugkijken op een zonnige, bloemrijke dag.


Gouden Dagen is het landelijke goede doel voor ouderen, met een lokaal karakter. Door het vervullen van wensen en het organiseren van uitstapjes en andere activiteiten wil Gouden Dagen de oudere inwoners van Heiloo een leuke dag bezorgen. Een dag waar ze naar uit kunnen kijken en nog lang van kunnen nagenieten. Bovendien probeert Gouden Dagen mensen met elkaar te verbinden en de eenzaamheid onder deze doelgroep bestrijden. Alle oudere inwoners van Heiloo mogen een wens in een van de wensbomen van Gouden Dagen ophangen. Deze staan in de woonzorgcentra van ViVa! Zorggroep: De Loet en Overkerck.


Heeft u een wens maar bent u niet in de gelegenheid om naar De Loet of Overkerck te komen, dan kunt u ook contact opnemen met Jolanda van Dam via de mail j.vandam@vivazorggroep.nl of via de telefoon: 06-22913188 (ma, di, do).