Artikelen in deze editie

Heiloo verbonden in vrijheid bij Man van Vught

Gouden Dagen bezoekt de Keukenhof

Minutenlang stil na een fantastische dag

HEILOO - "Eigenlijk kan ik wel zeggen dat ik met mijn ziekte een blijer mens ben geworden," vertelt Yvonne Klaver. Hieronder vertelt ze haar verhaal.

HEILOO - De Historische Vereniging Heiloo organiseert bekende en nieuwe activiteiten.

HEILOO - In Heiloo zijn veel activiteiten voor ouderen, o.a. georganiseerd door het Trefpunt en KBO Egmond-Heiloo. Maar is het aanbod voor alle ouderen in Heiloo ook uitdagend en toegankelijk genoeg?

LIMMEN - Limmen Cultuur organiseert op 21 en 22 mei voor de 47e keer de expositie Limmen Artistiek & Creatief. Door het coronavirus is de expositie twee keer uitgesteld, maar nu de maatregelen zijn beperkt kan het evenement weer van start gaan.

HEILOO - Na twee jaar afwezigheid wordt komend weekend de bekende leuke traditionele rommelmarkt in de Nic. Beetsweg in Heiloo georganiseerd.

Klaverjasdrive E.H.K.

HEILOO - Na twee jaar corona mag en kan het weer; een geraniummarkt organiseren.

EGMOND AAN DEN HOEF - Op maandag 13 juni start de 41ste editie van de avondvierdaagse vanuit Egmond aan den Hoef. De wandelaars kunnen kiezen tussen afstanden van vijf en tien kilometer.

LIMMEN- Op woensdag 4 mei onthulde burgemeester Toon Mans op het Amberlint in Limmen een plaquette ter nagedachtenis aan wat er zich in de Tweede Wereldoorlog heeft afgespeeld op deze bijzondere plek.

LIMMEN - Scouting Limmen bestaat 75 jaar. Dat vieren ze al het hele jaar, met in het weekend van 14 en 15 mei een vossenjacht, open huis en reünie.

EGMOND-BINNEN - Lioba de Geus, Jaap de Vries, Henk Caminada en Fred Valkering gaan op 2 juni eindelijk de Alpe d'Huzes beklimmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Zij doen dit onder het motto 'opgeven is geen optie'.

EGMOND AAN DEN HOEF - Op zondag 15 mei speelt Peggy van Ligten met haar band in Hoeve Overslot.