RTV80: verkiezingsprogramma’s op tv en radio

BERGEN - RTV80, de lokale omroep van de gemeente Bergen, besteedt vanaf zondag 30 januari aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen in zes tv- en radioprogramma’s van De Stemming.

In De Stemming op 30 januari, 6 februari en 13 februari praat Ruud Bredewold met kandidaat-raadsleden van de zeven politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hierbij staat de mens achter de politicus centraal.

De uitgenodigde potentiële nieuwe raadsleden maakten niet al eerder deel uit van de gemeenteraad. In de laatste drie uitzendingen van ‘De Stemming’, op 27 februari, 6 maart en 13 maart, volgen lijsttrekkersdebatten met op 13 maart het slotdebat met alle lijsttrekkers aan tafel.

Ook Harry Steunenberg van Flessenpost uit Bergen neemt als interviewer deel aan dit slotdebat. Evert Visser peilt in deze uitzendingen de stemming op straat. In elke aflevering is eveneens een optreden te zien van een lokale muzikant of duo.De Stemming is te zien en te horen op zondagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur. De frequenties van RTV80 TV: Ziggo kanaal 44 en KPN kanaal 1493. De frequenties van RTV80 Radio: FM 105.9, Ziggo kanaal 919 en KPN kanaal 1193. De Stemming is eveneens te zien en te horen op www.rtv80.nl/tv en de RTV80 app voor Apple en Android.

Herhalingen van de tv-uitzendingen kunt u zien op RTV80 TV, Facebook, YouTube, www.rtv80.nl/tv en via de RTV80 app voor Apple en Android.