Sinterklaas en Piet hebben in groep 4 online contact met een leerling die jammer genoeg thuis zit.
Sinterklaas en Piet hebben in groep 4 online contact met een leerling die jammer genoeg thuis zit. Foto: Moments by Kaylee Photograpy

HEILOO - Afgelopen vrijdag 3 december werd de Radboudschool verblijd met een bezoek door Sint en zijn pieten, die eerst een rondje om de school liepen om naar alle kinderen in de klassen te kunnen zwaaien.

Online

Daarna werd Sinterklaas online welkom geheten door directeur Paul Vrasdonk. Alle klassen waren mooi versierd en iedereen had erg veel zin in dit mooie feest. Door een online verbinding konden gelukkig ook de kinderen die thuis te maken hadden met corona en dus niet op school waren meedoen en genieten van de gezelligheid. En Sint en Piet bleken best handig te zijn met de laptop. 


Schatkamer

De groepen 1 tot en met 5 gingen op speurtocht naar de schatkamer van Sinterklaas. Daar mochten zij allemaal zelf een cadeautje uitkiezen. De groepen 6 tot en met 8 hebben Sinterklaas geholpen door zelf een surprise te maken voor een klasgenootje. De kinderen hebben erg hun best gedaan en de surprises zagen er dan ook prachtig uit. Ondanks de coronamaatregelen is het een groot feest geworden!