Irke-Marjen en Jeroen kijken vol trots terug.
Irke-Marjen en Jeroen kijken vol trots terug. Aangeleverde foto

Opheffingsuitverkoop Galerie Leuring
in Limmen

LIMMEN - Ja, u leest het goed. Met veel plezier en enthousiasme zijn we ruim 7 jaar geleden met de galerie begonnen, maar voor ons is het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Met trots en plezier kijken wij terug op deze ervaring, met alle aspecten die komen kijken bij het runnen van een kunstwinkel. De inkoop was erg leuk, de vele veilingen die we bezocht hebben en ook de particuliere aankopen en de contacten met kunstenaars.

Maar zeker ook de verkoop heeft ons in contact gebracht met een diversiteit aan klanten, dat vaak leidde tot interessante gesprekken over kunst en andere onderwerpen. Ook heel leuk was het om kunstwerken bij klanten af te leveren en te zien waar het terechtkwam.


Opheffingsuitverkoop

Speciaal voor de opheffingsuitverkoop is Galerie Leuring in oktober drie dagen open, namelijk van 22 tot en met 24 oktober, dus ook op vrijdag! En met kortingen tot 50%.


Mocht het niet lukken om tijdens dit weekend langs te komen, dan kunt u ook altijd even online kijken wat we in de collectie hebben op www.galerieleuring.nl Als u iets interessants ziet kunt u contact met ons opnemen. Dan maken we een afspraak om het een andere keer te halen. We kunnen het ook opsturen of bezorgen.

Irke-Marjen en Jeroen
Galerie Leuring
Schoollaan 5, 1906 AE Limmen
galerieleuring@outlook.com