Klaverjassen bij Postaanzee

EGMOND AAN ZEE - Houd je van een potje kaarten en gezelligheid? Dan ben je van harte welkom bij Postaanzee.

Vanaf dinsdag 12 oktober kan je er ieder week klaverjassen van 10.00 tot 12.00 uur. Op de tafels liggen kaarten en scoreformulieren klaar. Schuif gezellig aan en bepaal zelf je indeling. We spelen in overleg Amsterdams/Utrechts met verplicht roem maken of Rotterdams kraken. Maar we spelen vooral voor de gezelligheid. Voor deelname en koffie/thee vraagt Postaanzee een vrijwillige bijdrage.

Postaanzee bevindt zich aan de Voorstraat 82a in Egmond aan Zee.


Keltische muziek in Vredeburg

LIMMEN - De muziekgroep Ar Keltia treedt weer op! Zondag 31 oktober, aanvang 15.00 uur in Vredeburg te Limmen, Dusseldorperweg 64, entree 10 euro p.p.

Het is anderhalf jaar geleden dat Ar Keltia voor het laatst op trad. De groep staat dan ook te popelen om weer voor publiek te spelen. Ar Keltia neemt u mee met haar muziek naar Ierland, Schotland en Bretagne.

Het repertoire bestaat uit vlotte nummers als jigs en reels, en prachtige, vaak melancholische liederen. De uit 8 personen bestaande groep zingt en bespeelt daarbij diverse instrumenten zoals de Ierse harp, tin wishtle, viool, gitaar, bas, accordeon en bodhran.

Reserveren voor dit concert: via
aliaskeltia2@gmail.com.

P.s. Voor de entree is een coronatoegangsbewijs vereist.