Afbeelding
Aangeleverde foto

De Foresters Jeugd imponeert op VTT-toernooien

Het nog prille voetbalseizoen heeft nu al een heel bijzondere prestatie opgeleverd. Zowel de C1, D1 als E1 schreven in hetzelfde weekend een VTT-toernooi op hun naam.

De Foresters E1 speelde bij Kolping Boys en won de drie poulewedstrijden tegen Jong Holland E1 (3-0), Uitgeest E1 (3-1) en Purmersteijn -10 (5-1).? Dit leverde een kwartfinale op tegen Kolping Boys. Na een 2-0 achterstand werd het uiteindelijk 2-2, dus penalty's moesten de beslissing brengen. Alle penalty's werden onberispelijk ingeschoten door De Foresters, een penalty van Kolping Boys werd uitstekend gepareerd. Vervolgens werd de halve finale overtuigend gewonnen van Odin '59 (2-0), waardoor de finale werd bereikt.

In de finale kwamen de Egels een sterke opponent tegen: De Zouaven. Na een geweldige opkomst van spelers en scheidsrechters onder de muziek van de 'Champions League hymne' kon de finale beginnen. Zo nu en dan was de eerste helft wat rommelig maar De Foresters kwam geen moment in gevaar. Na de rust kwamen er meer kansen over en weer. Uiteindelijk won De Foresters met 1-0: een verdiende overwinning.

Begin oktober strijden De Foresters en Zeeburgia om het algehele districtskampioenschap van West 1. Ongeacht wat de uitslag hiervan zal zijn, heeft De Foresters E1 zich al geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap, dat op 14 mei 2016 in Holten wordt gespeeld. Op de foto:? Mateja Ristic, Joey Zwaan, Brent Dijkhuis, Sven Tromp, Dean Dijkstal, René van der Velden, Timber Kragtwijk, Mark de Groot, Seb Kops, Micha Allis, Lars Liefting en Daryl de Vrij.