Afbeelding

3JS geven uniek concert in Heiloo

HEILOO - Op zaterdag 19 september geven de 3JS een exclusief concert in Heiloo. Een unieke gelegenheid om de populaire Volendammers live aan het werk te zien. Na de uitverkochte editie in Fletcher Hotel-Restaurant de Zeegser Duinen in Zeegse (DR), komen ze naar Hotel-Restaurant Heiloo en evenementencentrum Kwartje Koffie. Met eigen hits en covers brengen ze de avond tot een muzikaal hoogtepunt. Ook de begeleidingsband van de 3JS reist mee naar Heiloo.

Na 27 singles, zeven albums (waarvan vier goud) en drie dvd's gaan de 3JS als een speer. Terwijl ze vol bezig zijn met de productie van het achtste album, maken de Volendammers graag tijd vrij om de concertreeks binnen de hotelketen voort te zetten, die volgend jaar met nog vijf concerten wordt verlengd. Wie dit wil meemaken, moet snel zijn want de kaarten worden door heel Nederland verkocht. De concerttickets zijn al verkrijgbaar vanaf €20 p.p. Ook zijn er VIP-tickets waarmee de gast de gehele avond extra in de watten wordt gelegd. De VIP-tickets zijn inclusief uitgebreid dinerbuffet, onbeperkt drankjes, snacks en een zeer exclusieve verrassing. Verder zijn er nog enkele arrangementen beschikbaar vanuit Fletcher Hotel-Restaurant Marijke te Bergen. Deze arrangementen zijn inclusief diner, overnachting, uitgebreid ontbijtbuffet, concertticket en vervoer.

Kijk voor alle beschikbare tickets en arrangementen op www.FletcherEvents.nl of bel voor meer informatie naar 072 – 505 22 44. Losse kaarten zijn ook te verkrijgen bij de twee Schrijverij-filialen in Heiloo of aan de receptie van het hotel. Dit concert betreft staanplaatsen met enkele vrije zitplaatsen.

De deur gaat om 19:30 uur open. Rond 21:30 uur starten de 3JS. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door 100% NL-dj Lex Gaarthuis. Zaterdag 19 september in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. info@fletcherhotelheiloo.nl