Conquista is weer open!

LIMMEN - Jongerencentrum Conquista is weer geopend!

Woensdag 27 augustus van 14.00 tot 17.00 Club Vanmiddag is het weer een gezellige boel bij Conquista, kom ook gezellig eventjes langs en deel je vakantie verhalen met Kees.

Vrijdag 29 augustus is er van 19.00 tot 23.00 uur open inloop bij Club X-tra XL.

Zaterdagochtend 30 augustus is er van 10.30 tot 12.00 uur proefjesochtend. Altijd al jaloers geweest op Einstein of the Nutty Professor? Dit is de kans om net zo als hun te worden. We gaan de gekste proefjes en leukste ontdekkingen doen. Doe je witte jas aan en zet je veiligheidsbril maar op dan gaan we beginnen! Deelname = 1 euro.
Zaterdagavond 30 augustus van 19.00 tot 22.00 uur is het boys zone met tik tik terugkomavond.

Ben jij ook op timmerdorp geweest? Vanavond gaan ze samen terug kijken naar de filmpjes die gemaakt zijn en halen alle leuke herinneringen weer op. Je krijgt wat te drinken en wat lekkers maar dan moet je wel je blauwe t-shirt aan doen!
Er is tijdens en na het Timmerdorp een aantal voorwerpen achter gebleven. Onder andere een vestje, hamer, koevoet, en een handdoek. Deze zijn op te halen bij Conquista tijdens openingsuren. Ook wordt er een hamer vermist.
Voor vragen en het melden van gevonden/gezochte voorwerpen: Patrick de Winter, patrick@conquista.nl. Voor meer informatie, check www.conquista.nl