Afbeelding
Aangeleverde foto

Geslaagde Tennis Clinic TCHU
voor mensen met een beperking

tennis

HEILOO - Het trainerscollectief van de TCHU onder leiding van Esther Oostrom en Rob Buntsma hebben net als vorig jaar een groep sporters met een beperking weer een onvergetelijke tennismiddag bezorgd.

Dit jaar was het item piraten tennis en daar waren de meeste deelnemers ook naar gekleed. Zelfs het weer deed daar een beetje aan mee. Wind en regen werd afgewisseld met een prachtig zonnetje.
Na eerst een gezamenlijke warming-up stonden alle deelnemers klaar voor de bal coördinatie, welke werd onderbroken door een regenbui. Een geweldig optreden van Piet Piraat vulde de tijd op tot het moment dat de zon weer doorbrak en de rackets weer ter hand konden worden genomen.
Drie circuits stonden op het programma waar vier trainers op zeer deskundige wijze tennis inzicht gaven aan de deelnemers. Onbevangen en met veel inzet maar vooral met heel veel plezier volgden de deelnemers de verschillende spelvormen. Na te hebben afgesloten
met een smaakvolle maaltijd konden alle deelnemers weer met een goed gevoel naar huis. De middag werd onder andere mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers, Stichting Kees en verzekeringsmaatschappij AnsvarIdéa, die door hun ondersteuning deze dag mede tot een succes hebben gemaakt.
Voor meer informatie over tennislessen voor mensen met een beperking stuurt u een mail naar meb.tennis@gmail.com.