Afbeelding
Aangeleverde foto

Nostalgie met Ferry Maat en Ad Bouman

HEILOO – Op zaterdag 20 september kan jong en oud in Fletcher Heiloo weer ouderwets uit zijn dak gaan tijdens Nostalgie; tijden herleven met muziek uit de 60's & 70's!

Hugo Kraakman weet hoe je een feestje moet bouwen. Naast Nostalgie organiseert hij onder de naam Fletcher Events voor Fletcher Hotels door het hele land succesvolle evenementen in z'n 15 hotels. De aanstaande editie van Nostalgie schittert met grote namen. Ferry Maat en Ad Bouman, vermaarde radio dj's van het eerste uur, zetten Heiloo op stelten.
Bekende shows van Ferry Maat (Radio Noordzee, Hilversum 3, Radio 2, 4, 5 en 10 en Radio 538) zijn de 'Soulshow' en 'Maat in de Middag'. Ad Bouman (begonnen bij Radio Veronica (1965)) werkte voor de Veronica Omroep Organisatie als programmamaker mee aan tal van radio- en televisie-uitzendingen, zoals 'Veronica komt naar je toe' en de 'Veronica Drive In Show'.
En er is meer die avond. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stand van Museum RockArt; het grootste muziekmuseum van Europa! Kosten noch moeite zijn gespaard om de zaal stijlvol aan te kleden. Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot circa 02.00 uur. Ad Bouman opent met een spectaculaire show van ruim twee uur. Daarna staat Ferry Maat twee uur achter de draaitafel. De afterparty -met jaren '80 muziek- wordt verzorgd door dj Peter Hermse van Beat FM.
De kaartverkoop is ondertussen gestart. Kaarten zijn te koop bij De Schrijverij in het Stationscentrum en Het Hoekstuk in Heiloo, aan de receptie van Fletcher Heiloo (Kennemerstraatweg 425) en online via www.nostalgiefeest.nl. Vorige edities waren snel uitverkocht. Tot en met 1 september zijn Early Bird tickets à € 10,- (groepskorting: tien tickets voor €85,-) te koop. Vanaf 2 september kost een ticket €12,50.

Voor een compleet avondje uit kun je via de website à 29,50 per persoon een heerlijk driegangenmenu inclusief kaarten voor Nostalgie reserveren. Ook bij dit arrangement geldt een groepskorting.